24Feb/120

It’s so freaking hot!

Idag har det varit den varmaste dagen hittills. Bara 33-35 grader...! Det värsta är att mitt rum har eftermiddags- och kvällssol, därför är det nu skållhett här inne. Ingen trevlig värme att försöka somna i. (Gissar att många nu tycker att jag inte ska klaga - jag är ju i värmen för sjutton! Istället för kalla, slaskiga Sverige. Men jag får visst klaga, jag tål ju inte ens solen! Snacka om att känna sig snuvad på konfettin. Så allt jag får är att sova i kvalmig värme och svettas som en gris... hum. Vilken jackpott.)

Men nu släpper vi det för ett tag. Istället kan jag nämna att det vankas dagstripp till The Great Ocean Road imorgon. Ser mycket fram emot detta, sägs vara den vackraste platsen i hela Victoria. Det kommer komma bilder och redogörelse för detta på söndag. Vad jag för tillfället kan bjuda på är en utsikt över den högsta punkten i områden där vi bor (kommer tyvärr inte ihåg vad berget hette som vi åkte upp till, men den ligger strax i närheten av berget vi bor på, Mt Helen).

Beskåda "mitt" Australien:

(Kan förtydliga: Ballarat är alltså staden jag "bor i", bara att jag mer specifikt bor på skolan som ligger en mil utanför stadskärnan.)

Charlotte från Holland t.v., jag t.h. (Måste erkänna att jag försökte photoshoppa bort den värsta solbrännan - i verkligheten ser vi ut som två vandrande tomater.)

 

 

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.