1May/120

I ran away for a day…

... hela vägen till Melbourne. Eller rättare sagt så tog vi tåget...

Tror att min kropp hade egen agenda för helgen, medan huvudet sa en annan sak. Så vem vann? Kroppen såklart. Så i helgen som just gått blev inga läxor gjorda. Ganska skönt, även att sådant där förslappande över veckoslut lätt har tendensen att bita en i rumpan efter ett tag, när saker börjar hetta till igen. Vad som hände istället? I stora drag:

Fredag - Sova och spela badminton. (Hej träningsvärk !?)

Lördag - Sova, långpromenad och trevligt häng med vän Megan, film som avslutning på kvällen.

Söndag - Det var då vi hamnade i Melbourne. Väl där var det späckat schema.

Först ut var ett besök här:

Jaaaaaa... det finns ishallar här också.

Vi åkte på "Henke rink"... Tror inte på att det finns nån australiensk Henke... vet ju om en del svenska sådana däremot, och det i kombination med ishockey... hum. Vad ska man tro? För vet något gör jag inte.

Så fortsatte det vidare till:

Vad för trevligt är nu detta? Precis vad det står, eller ja nästan - en helt köpcenter med bara outlet-butiker (!!) Jag fick inte helt frispel som annars kunnat förväntas, men det blev handlat en ny tröja, ett par sandaler (ja, det går mot vinter här, men jag ska jag åka hem till sommar) och ett par nya converse... = me happy.

Men nu är jag tillbaka i verkligheten, idag är det 1 maj och nedräkningen börjar till den 25:e när två megastora inlämningar ska in... suck. De tre följande veckorna har var sin stor inlämning. Sedan är det två veckor med råplugg, och så är det en avslutande vecka med tre "finale exames"... scary, det är vad det är. Men efter allt detta otroligt roliga jag fortfarande har att se fram emot ska det vara klart. Känns som en bit kvar, alltså.

Wish me luck.

Taggat under: Lämna en kommentar
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

(required)

Inga trackbacks ännu.